24/7 SPOEDWERKZAAMHEDEN
+31 6 48 56 63 44

Verstoppingen

Riolering of wc verstopt?

Heeft u een verstopping in uw woning? Onze loodgieters komen graag bij u langs om het te verhelpen.

Een verstopping in uw woning kan voor veel ongemak zorgen en u het leven zuur maken. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van onaangename geuren of wateroverlast. Ook kunt u bijvoorbeeld tijdelijk geen gebruik maken van uw douche, wastafel of toilet. De oorzaken van verstoppingen variëren: opgehoopte etensresten of vet zijn slechts enkele voorbeelden. Daarnaast kunnen voorwerpen verstoppingen in het riool veroorzaken. Heeft u last van een verstopping thuis, dan komen onze loodgieters graag bij u langs om deze te verhelpen.

Hoe ontstaat een verstopping?

Als u last heeft van verstoppingen in uw leidingen, kan dat door een aantal dingen worden veroorzaakt. Etensresten, zeepresten, vetresten, toiletpapier of een verstopping in het leidingnet kunnen een verstopping veroorzaken. Bijvoorbeeld speelgoed dat in het toilet of de afvoer is gevallen of een ander voorwerp waardoor de doorstroming wordt geblokkeerd. Het is daarom raadzaam om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen niet (grotendeels) in het riool terechtkomen. Mocht dit toch gebeurd zijn en tot een verstopping hebben geleid, dan helpen wij u graag.

Loodgieter wc laten onstoppen

Als u een verstopt toilet heeft, zijn wij er om u te helpen.

Als uw riolering verouderd is, heeft u meer kans op een verstopt toilet. Daarnaast zijn sommige rioolsystemen niet goed aangelegd, waardoor de kans op verstoppingen ook groter is. Wij helpen u graag met het verhelpen van een verstopt toilet in Rotterdam.

Een verstopt toilet kan voor veel overlast zorgen. U kunt een verstopping soms vrij eenvoudig zelf oplossen. Vaak is dit echter geen fris klusje. U kunt de verstopping van uw toilet ook door ons laten oplossen. Daarnaast kan het zijn dat niet alleen uw toilet verstopt is, maar dat ook het water in de douche en/of wastafel niet goed wegloopt. Dit duidt op een totale verstopping. Totale verstoppingen zijn relatief moeilijk op te lossen. Wij helpen u graag wanneer u last heeft van een verstopping in onze regio

Een verstopping in de wc voorkomen

We weten dat het niet altijd gemakkelijk is om uw sanitair soepel te laten werken, vooral wanneer u het druk heeft en onderweg bent. Daarom willen we ervoor zorgen dat u de middelen hebt om verstoppingen of problemen met uw sanitair te verhelpen.

Om te beginnen: als u merkt dat uw toilet verstopt raakt, kunt u zelf een aantal dingen doen om verdere verstoppingen te voorkomen. Denk er bijvoorbeeld aan geen grote hoeveelheden toiletpapier in één keer door te spoelen. Ook horen tampons, maandverband, keukenpapier en luiers niet in het toilet thuis. Ook etensresten en vet of olie mogen niet door het toilet worden gespoeld.

Onze vakkundige loodgieters kunnen u helpen met allerlei verschillende verstoppingen. Aarzel niet om ons te bellen als u een verstopte douche of wastafel heeft, we komen zo snel mogelijk!

Offerte Aanvragen