24/7 SPOEDWERKZAAMHEDEN
+31 6 48 56 63 44

Intergas cv ketel onderhoud

Het onderhoud van een Intergas cv-ketel is van cruciaal belang. Hierdoor krijgt u een energiezuinige, veilige cv-ketel en voorkomt u onverwachts verwarming of warm water te missen. Het gecertificeerde installatiebedrijf Kemkens beschikt over eigen vakbekwame monteurs. We hebben veel ervaring met het onderhouden van Intergas-verwarmingsketels en kunnen u helpen bij het onderhoud van zowel eenmalig als regelmatig. Bij ons is uw Intergas-ketel veilig in onze handen!

Een Intergas-ketel heeft meestal een garantie van twee jaar op onderdelen van de fabrikant. De garantie begint op de dag van de installatie. U kunt de garantie aanvragen door het garantiebewijs binnen acht dagen na de installatie naar Intergas te sturen. Wanneer u een cv-ketel koopt of huurt bij Kemkens, zorgen wij voor alles. Als het toestel niet regelmatig wordt onderhouden door een erkende installateur, vervalt het recht op garantie.

Onderhoudscontract voor uw remeha cv-ketel

Een onderhoudscontract voor een Intergas cv-ketel is essentieel om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem betrouwbaar en op een optimale manier blijft functioneren. Intergas CV-ketels zijn bekend om hun hoogwaardige en energiebesparende prestaties. Maar net als alle andere apparaten vereist een Intergas CV-ketel regelmatig onderhoud om in goede staat te blijven.

Regelmatig onderhoud heeft veel voordelen, zoals:

De beste prestaties: Tijdens een onderhoudsbeurt zal een gekwalificeerde monteur alle cruciale delen van uw Intergas cv-ketel controleren en indien nodig schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat de verwarming van uw huis op de juiste manier wordt geregeld en dat de ketel efficiënt blijft werken.

Veiligheid: Een cv-ketel die goed wordt onderhouden, is veiliger. De monteur kan problemen zoals lekkages, defecte componenten of gaslekken identificeren en oplossen. Dit zorgt ervoor dat u en uw gezin veilig zijn.

Energiebesparing: Een geoptimaliseerde cv-ketel verbruikt minder energie, waardoor de energiekosten lager zijn. Bovendien vermindert een goed werkende ketel de impact op het milieu.

Langere levensduur: De levensduur van de Intergas cv-ketel wordt verlengd door regelmatig onderhoud te verkrijgen. Dit zorgt voor betrouwbare verwarming gedurende de levensduur van de ketel en bespaart de kosten van vroegtijdige vervanging.

Om storingen te voorkomen: Periodiek onderhoud helpt bij het opsporen van potentiële problemen voordat ze grote problemen veroorzaken. Hierdoor voorkom je onverwachte en dure reparaties.

Een onderhoudscontract voor uw Intergas cv-ketel zorgt voor gemak en zekerheid. Met een dergelijk contract zijn onderhoudsbeurten vaak gepland en kun je vaak op snelle service rekenen in geval van problemen. Het is een investering in het betrouwbaarheids-, veiligheids- en efficiëntieniveau van uw verwarmingssysteem, zodat u ongestoord kunt genieten van een warm en comfortabel huis. Om ervoor te zorgen dat uw Intergas cv-ketel altijd in de beste staat verkeert, is het raadzaam om de richtlijnen van de fabrikant en het advies van een erkende monteur te volgen.

Over intergas cv ketels

Intergas is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het verbeteren van verwarmingssystemen. We zijn nu marktleider in de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. De huidige situatie stelt ons ook verplicht om oplossingen te bedenken en te creëren voor de energietransitie die aan de behoefte aan warme temperaturen voldoen.

op basis van objectieve energieverbruiksgegevens die klanten helpen de beste energieoplossing voor hun huis te kiezen. met slimme en inventieve producten, duurzame energiebronnen en hoogtechnologische warmte-oplossingen die aan de energietransitie voldoen. We hopen op een toekomst waarin verschillende warmteoplossingen naast elkaar kunnen worden gebruikt.

geavanceerde oplossingen, zoals alle elektrische en hybride toestellen en de “traditionele” gasgestookte cv-ketels. Zo proberen we onze grenzen voortdurend te verkennen en te verleggen. ook geografisch. We bedienen de Noord-Amerikaanse markt vanuit onze locaties van Coevorden tot Vancouver. Het fundament is altijd hetzelfde: het creëren en produceren van duurzame warmtebronnen met een zeer hoog rendement.

Wat houdt een intergas onderhoudsbeurt in?

Een professionele monteur voert tijdens een onderhoudsbeurt een aantal taken uit om ervoor te zorgen dat de Intergas cv-ketel op een optimale manier blijft functioneren. Hier zijn enkele van de meest voorkomende stappen die tijdens een dergelijke servicebeurt worden ondernomen:

 1. Inspectie van de algemene staat: De monteur begint met een grondige inspectie van de algehele staat van de Intergas cv-ketel. Dit omvat het controleren van de behuizing, de aansluitingen en andere externe componenten.

 2. Controle van de brander: De brander is een cruciaal onderdeel van de cv-ketel. De monteur inspecteert en reinigt indien nodig de brander om ervoor te zorgen dat deze efficiënt werkt. Ook wordt de ontsteking getest.

 3. Controle van de warmtewisselaar: De warmtewisselaar is verantwoordelijk voor het overdragen van warmte van de verbrandingsgassen aan het water. De monteur controleert de warmtewisselaar op eventuele vervuiling en reinigt deze om de warmteoverdracht te optimaliseren.

 4. Controle van de waterdruk: Een juiste waterdruk is essentieel voor het correcte functioneren van de cv-ketel. De monteur controleert de waterdruk en past deze indien nodig aan.

 5. Ontluchten van radiatoren: Luchtbellen in het verwarmingssysteem kunnen de efficiëntie verminderen. De monteur ontlucht de radiatoren om ervoor te zorgen dat het water onbelemmerd kan circuleren.

 6. Controle van sensoren en veiligheidscomponenten: De monteur inspecteert alle sensoren en veiligheidscomponenten om ervoor te zorgen dat ze correct werken. Dit omvat het controleren van de druk- en temperatuursensoren.

 7. Koolmonoxidemeting: Een belangrijk aspect van het onderhoud is het uitvoeren van een koolmonoxidemeting om ervoor te zorgen dat er geen lekkages zijn die de veiligheid van de bewoners in gevaar kunnen brengen.

 8. Afstellen van de cv-ketel: Indien nodig worden de instellingen van de cv-ketel aangepast om de optimale prestaties en efficiëntie te waarborgen.

 9. Advies en aanbevelingen: Na de inspectie geeft de monteur advies over eventuele aanbevolen reparaties of verbeteringen. Dit stelt de eigenaar in staat om proactief actie te ondernemen om mogelijke problemen te voorkomen.

Regelmatig onderhoud aan een Intergas cv-ketel zorgt voor veilige, efficiënte en betrouwbare verwarming. Om de levensduur van de cv-ketel te verlengen en onvoorziene storingen te verminderen, is het raadzaam om deze onderhoudsbeurten regelmatig uit te voeren, liefst minstens één keer per jaar.

Eenmalig onderhoud door een erkend Intergas monteur

Liever je ketel eenmalig laten onderhouden?

Maak dan een afspraak of bel ons telefonisch voor een eenmalig onderhoud van je cv-ketel. We raden het sterk aan om je ketel regelmatig te onderhouden. Er zijn veel voordelen die er bij komen kijken, vooral sinds de stijging van de gas- en elektriciteitprijzen hebben klanten baat bij een onderhoud.

 • Verleng de levensduur van uw Intergas cv-ketel door het volgende te doen: Uw cv-ketel kan langer meegaan als hij regelmatig wordt onderhouden.
 • Om storingen van de Intergas cv-ketel te voorkomen: Storingen kunnen worden voorkomen door de cv-ketel regelmatig te controleren op eventuele defecten of lekkages. Tijdens het onderhoud worden onderdelen die vervanging vereisen, met u besproken.
 • Vermijden van aanzienlijke reparaties: Het onderhoud van de cv-ketel wordt uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant. Hierin staat de periode waarin onderdelen worden vervangen en gereinigd.
 • Bespaar geld op energie: Tijdens het onderhoud wordt de cv-ketel op de juiste manier afgegesteld, waardoor deze energiezuinig werkt. Het bespaart energie.
 • Zorg voor de Intergas cv-ketel: De kans op koolmonoxidelekkage wordt verminderd door regelmatig onderhoud.
Offerte Aanvragen
Contact
Voornaam
Achternaam