24/7 SPOEDWERKZAAMHEDEN
+31 6 48 56 63 44

Remeha cv-ketel onderhoud

De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Al onze cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp.

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de Remeha cv-ketel goed te laten presteren. Regelmatig onderhoud voorkomt onverwachte uitval van verwarming of warm water.

Onderhoudscontract voor uw remeha cv-ketel

Een goede onderhoudsbeurt omvat meer dan alleen het inspecteren en poetsen van de frontmantel. Tijdens een onderhoudsbeurt voor uw Remeha wordt de binnenkant van de verwarmingsketel of airconditioning schoongemaakt, slijtage gecontroleerd en onderdelen vervangen die de installateur vindt of die de fabrikant aangeeft te vervangen.

Het uitvoeren van het juiste onderhoud is een taak die veel tijd vereist en niet in een half uurtje achter de rug is; het neemt vaak minstens een aantal uren in beslag. Na elk onderhoud worden tests uitgevoerd en de verbranding (rendement en uitstoot) gemeten met meetapparatuur. Als gevolg hiervan ontvang je een rapport en/of attest voor elk onderhoud, ongeacht of het op papier of digitaal is. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

U kunt een aantal onderhoudscontracten kiezen voor uw Remeha cv-ketel. Ons contract duurt minimaal twee jaar. U bent verzekerd van periodiek onderhoud, 24/7 storingsservice en geen voorrijkosten met een onderhoudscontract van Kemkens. U kunt er ook voor kiezen om in het contract de arbeidsvergoeding en de toestelonderdelen op te nemen. Druk op de volgende link voor onze onderhoudscontracten.

Wat houdt een remeha onderhoudsbeurt in?

We werken samen met een breed scala aan erkende cv-monteurs over heel het land, die precies weten wat er nodig is om uw Remeha-ketel te controleren. Tijdens het onderhoud reinigt de monteur het apparaat, controleert de CO2-niveaus en stelt de ketel opnieuw in om de werking ervan te optimaliseren.

Het repareren van een ketel duurt meestal niet meer dan een uur. Het is duidelijk dat er geen vervanging nodig is als alle onderdelen in goede staat zijn. Na een onderhoud worden de pakkingen meestal vervangen. Dit zorgt ervoor dat de cv-ketel correct wordt afgesloten.

Een nieuwere ketel vereist tweejaarlijks onderhoud. Een jaarlijks onderhoud is normaal voor oudere modellen. Maak een afspraak via onze website of bel ons als je een Remeha ketel wilt laten controleren.

Eenmalig onderhoud door een remeha onderhoudsmonteur

Liever je ketel eenmalig laten onderhouden?

Maak dan een afspraak of bel ons telefonisch voor een eenmalig onderhoud van je cv-ketel. We raden het sterk aan om je ketel regelmatig te onderhouden. Er zijn veel voordelen die er bij komen kijken, vooral sinds de stijging van de gas- en elektriciteitprijzen hebben klanten baat bij een onderhoud.

  • Verleng de levensduur van uw Remeha cv-ketel door het volgende te doen: Uw cv-ketel kan langer meegaan als hij regelmatig wordt onderhouden.
  • Om storingen van de Remeha cv-ketel te voorkomen: Storingen kunnen worden voorkomen door de cv-ketel regelmatig te controleren op eventuele defecten of lekkages. Tijdens het onderhoud worden onderdelen die vervanging vereisen, met u besproken.
  • Vermijden van aanzienlijke reparaties: Het onderhoud van de cv-ketel wordt uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant. Hierin staat de periode waarin onderdelen worden vervangen en gereinigd.
  • Bespaar geld op energie: Tijdens het onderhoud wordt de cv-ketel op de juiste manier afgegesteld, waardoor deze energiezuinig werkt. Het bespaart energie.
  • Zorg voor de Remeha cv-ketel: De kans op koolmonoxidelekkage wordt verminderd door regelmatig onderhoud.
Offerte Aanvragen
Contact
Voornaam
Achternaam