24/7 SPOEDWERKZAAMHEDEN
+31 6 48 56 63 44

Sanitair

Aansluiten van wastafels

Wastafels zijn een belangrijk onderdeel van elke badkamer. Je kunt er je handen wassen, je tanden poetsen of je scheren. Ze zijn ook een geweldige plek om te ontspannen en je ’s ochtends klaar te maken.

In de meeste gevallen worden wastafels opgenomen in een wastafelmeubel. Dit is een wastafelombouw in de vorm van een kast die vaak ook een spiegel heeft. Soms is de badkamer te klein voor een wastafelmeubel, dan hangt er alleen een wastafel met een spiegel.

Bij de aansluiting zal de wastafel met stevige bouten aan de muur bevestigd moeten worden. De belangrijkste aansluiting is de kraanaansluiting voor warm en koud water. Wilt u de wastafel stevig en goed gemonteerd hebben, huur dan een professionele loodgieter in die veel ervaring heeft met het aansluiten van wastafels

Toilet aansluiten

Toiletten kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Zo zijn er klassieke staande toiletten, waarbij het toilet op de grond staat, maar er zijn ook hangende toiletten. In dat laatste geval is de stortbak meestal ingebouwd en mooi weggewerkt. Hangende hangtoiletten vergen dus wat meer werk, omdat er een voorwand moet worden gebouwd.

Bij de installatie van een toilet moet de stortbak worden aangesloten op de toiletkraan, zodat het toilet kan worden doorgespoeld. Ook moet er een afvoer worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het type toilet is dit een afvoer die in de grond of door de muur loopt.

Niet zo bekend met het zelf aansluiten van een toilet? Neem dan contact op met een loodgieter!

Direct heet water met een heetwaterkraan

Bent u op zoek naar een manier om tijd te besparen in de keuken?

Met de quooker heetwaterkraan is het mogelijk om direct kokend heet water te krijgen zonder eerst de waterkoker aan te hoeven zetten. Dit betekent dat wanneer u een kopje thee wilt, u meteen uw glas kunt vullen met heet water uit de quooker en van uw thee kunt genieten. Als u pasta wilt koken, kunt u een pan met kokend heet water uit de quooker vullen en in een mum van tijd perfect gekookte pasta hebben!

De quooker geeft niet alleen kokend heet water, maar ook gewoon warm en koud water. Bij luxere modellen is zelfs koud bruisend water mogelijk uit deze kraan. Om uw quooker optimaal te kunnen gebruiken, moet hij goed worden aangesloten, zodat alle functies goed werken. Schakel hiervoor een loodgieter in die dit vakkundig en correct voor u doet.

Offerte Aanvragen